Ontwikkelingen in de branche
  • Krapte in de markt
  • Groot aantal ZZP'ers
  • Weinig onderscheidend vermogen
Recente successen
  • Talentpool voor Lean Six Sigma Partners
  • Consultant Health and Life Science bij Quint
  • Campus talentpool voor Deloitte
Zo werken wij
  • Datagedreven recruitmentstrategie
  • Dedicated consultancy team
  • Talentpool met geschikte professionals

Consultancy branche

Start nu met een lange termijn strategie

Dankzij de krapte in de arbeidsmarkt en de grote gelijkenissen tussen consultancybureaus wordt het steeds moeilijker om de juiste professionals voor openstaande vacatures aan te trekken. Dit wordt regelmatig opgevangen door één van de vele actieve ZZP'ers aan te nemen. Deze korte termijn oplossing heeft een groot nadeel: dankzij de flexibele schil loop je het risico veel kennis kwijt te raken.

Het is daarom tijd voor een lange termijn strategie: verbind geschikte professionals aan je organisatie, voor nu en voor de toekomst. Dat is precies wat Dutchwebshark doet! Dankzij onze onderzoeken geven wij organisaties inzicht in hun strategische arbeidsdoelgroepen en bepalen we samen de juiste strategie.

Op basis van onze specifieke analyses maken we onderbouwde beslissingen voor het proces en weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om succesvol te zijn. Elke organisatie heeft immers zijn eigen vraagstuk en elk vraagstuk verdient zijn eigen strategie.

Services

Ontdek onze strategieën voor organisaties die recruitment serieus durven te nemen.

De combinatie van jullie inhoudelijke en datagedreven werkwijze met jullie persoonlijke aanpak is heel sterk en past precies bij wat wij nodig hebben.
Klaas Jan Oldenburger Lean Six Sigma Partners
Het inzetten van Dutchwebshark bij het vinden van veelgevraagde IT'ers heb ik ervaren als een echte samenwerking: de toegevoegde waarde zit in de kennis en een professionele werkhouding. Vooral de open en transparante manier van samenwerken is prettig, zo wordt het een aangename co-productie die concreet iets oplevert.
Mirjam de Boo Conclusion Xforce
Dutchwebshark is voor ons een ideale partner bij onze werving. Ze kunnen het verhaal en gevoel van Quint haarfijn overbrengen aan potentiële kandidaten. Ze zijn eerlijk, stipt, kritisch en een hele fijne sparringspartner.
Rosalinde Brons HR medewerker bij Quint

Consultancy branche

Inspirerende cases en het laatste nieuws

Meer weten over ons consultancy team?

Vraag alles aan Sander.