ontwikkelingen in de branche
  • Vraag en aanbod matcht niet
  • Groot aantal ZZP'ers
  • Veel beweging in de markt
recente successen
  • 2 aanstellingen voor BI team bij Altrecht
  • Talentpooling voor Vivium Zorggroep
  • Succesvolle talentpool voor Cordaan van Verzorgende IG (3) & Verpleegkundigen niveau 4 & 5
Zo werken wij
  • Datagedreven recruitmentstrategie
  • Dedicated zorg team
  • Talentpool met geschikte professionals

Zorg branche

Jouw partner in recruitment

Het is geen geheim dat werknemers in de zorg heel schaars zijn. Vraag en aanbod liggen dusdanig ver van elkaar af dat organisaties zelfs cliënten moeten afwijzen. Daarnaast is dit een markt in beweging. Veel werknemers stappen over, dus ook het vasthouden van personeel is van groot belang. De uitdaging luidt dus als volgt: hoe vind en verbind je de juiste professionals aan je organisatie?

Deze uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan, Dutchwebshark is graag jouw partner op dit gebied! Hierbij kijken we niet naar korte termijn oplossingen, we verbinden jouw organisatie voor de lange termijn aan de juiste professionals. Dit realiseren we door je inzicht te geven in de strategische arbeidsdoelgroepen van jouw organisatie, op basis van onze data stellen we samen de juiste strategie op.

Dankzij onze specifieke analyses maken we onderbouwde beslissingen voor het proces en weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om succesvol te zijn.

Services

Ontdek onze strategieën voor organisaties die recruitment serieus durven te nemen.

Jullie analyses onderbouwden mijn vermoeden. Daarnaast is het resultaat er: ondertussen hebben we al elf collega’s aangenomen.
Mariska Schoots Beleidsmedewerker Human Resources bij BKR
“De samenwerking met Dutchwebshark heeft onze talentpools vergroot en concreet geleid tot kennismakingsgesprekken met interessante kandidaten voor nu en in de toekomst. We hebben zelfs al meerdere kandidaten aangenomen!”
Liselotte Kloppenburg Senior Corporate Recruiter bij Intertrust
In samenwerking met Dutchwebshark organiseren we voor diverse strategische doelgroepen Experience Days. Tijdens deze Experiences levert Dutchwebshark een hoge kwaliteit én een hoge conversie. Mede hierdoor zijn wij in staat om te groeien als organisatie.
Arjen Maarse Recruitment Manager bij Specsavers
Dutchwebshark is voor ons een ideale partner bij onze werving. Ze kunnen het verhaal en gevoel van Quint haarfijn overbrengen aan potentiële kandidaten. Ze zijn eerlijk, stipt, kritisch en een hele fijne sparringspartner.
Rosalinde Brons HR medewerker bij Quint

Wil je meer weten?

Vraag alles aan Sander.