Geef een boost aan recruitment

Een Inhouse Event geeft jouw recruitmentstrategie een flinke boost. Of je nu op korte termijn vacatures wilt invullen, je Employer Brand wilt versterken of een talentpool voor de toekomst wilt opbouwen. Tijdens dit event bij jou op de werkvloer (of nu in coronatijden virtueel) laat je professionals heel eenvoudig en laagdrempelig kennismaken met jouw organisatie en de functie waarvoor je mensen zoekt. Je geeft ze een uitgebreid kijkje in de keuken en enthousiasmeert de deelnemers door ze van A tot Z in jouw verhaal mee te nemen. 

Perfect om in één keer een grote groep kandidaten te overtuigen van jouw organisatie.

Een succesvol Inhouse Event

Een goed event valt of staat met de deelnemers. Daar zijn wij voor. Wij brengen gericht de markt van jouw doelgroep in kaart en nodigen alleen geschikte professionals uit voor jouw event. Geïnteresseerde kandidaten kwalificeren we daarna ook nog eens. Zo weet je zeker dat je alleen mensen verwelkomt die goed bij de organisatie passen.

Dat laatste is namelijk cruciaal voor het vervolg. Na het event ga je verder in gesprek met de kandidaten waarmee je een klik hebt en die klaar zijn voor een overstap. Daarnaast heb je in één klap een talentpool voor de toekomst opgebouwd met kandidaten waarvoor een sollicitatie nog nét een brug te ver is. Niet slecht voor een middag de deuren openzetten!

Wil je ook een boost geven aan recruitment?

Neem dan contact met ons op

STRATEGISCH PARTNER IN RECRUITMENT

Wij helpen organisaties slim te groeien dankzij een datagedreven oplossing voor elk recruitment(marketing) vraagstuk.

Service Image

Analyse

Verkrijg onmisbare inzichten in jouw arbeidsmarkt, Employer Brand of recruitmentproces.

Service Image

Advies

De inzichten uit de analyse vormen het fundament van een effectieve strategie.

Service Image

Executie

We geven niet alleen advies, onze experts voeren dit ook uit. Samen gaan we voor succes.

Service Image

Optimalisatie

We tillen samen jouw team en recruitmentproces naar het volgende niveau.

It's all about.... Data!

In elk proces speelt data intelligence een essentiële rol. Dit geeft stevige grip op en volledig inzicht in elk recruitmentvraagstuk. Hierdoor maken we samen beslissingen op basis van feiten. Onmisbaar om nu én in de toekomst succesvol te zijn.

Voor mij is dit een win-win situatie: een snel recruitmentproces waarbij we strategisch personeelsmanagement toepassen gecombineerd met veel inzichten uit de markt die helpen om kwalitatief de beste mensen aan te trekken.
Floris Sterke HR Manager bij Gen25
De inzichten die jullie al tussentijds met ons deelden, zijn heel waardevol. Inzichten die niet alleen interessant zijn voor dit project, maar ook voor de toekomst.
Esther Jansen Senior Pensioenspecialist bij PGB
Door continu samen aan de knoppen te draaien, finetunen we het proces en is de slagingskans veel groter dan bij een regulier bureau.
Eric Meijer Senior Recruiter bij GVB
Dutchwebshark verbindt ons met schaars talent, door de samenwerking zijn wij in contact gekomen met interessante kandidaten!”
Els Wildenberg Talent Acquisition Partner bij Johnson & Johnson

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Joyce!