Het verlengstuk van jouw recruitmentteam

Versterk je recruitmentteam met onze consultants. Ideaal als er meerdere, moeilijk vervulbare vacatures openstaan. Of als je zelf te weinig capaciteit hebt om aan de vraag te voldoen. Wij zorgen dat je een heel team van sourcers, talent consultants, data-experts en marketeers tot je beschikking krijgt. Zo ondersteunen we jouw recruitmentteam en hebben we een slimme oplossing voor elk vraagstuk in huis.

Externe en flexibele recruitmentpartner

 Hoe gaan we te werk? Dit is helemaal afhankelijk van jouw vraag. Zo sourcen we gericht naar geschikte kandidaten voor jouw vacature(s). Bouwen we talentpools op voor de toekomst. Of geven we je Employer Brand een flinke boost. Zie ons als jouw partner in recruitment. 

In elk proces verzamelen wij kwalitatieve data en houden we conversieratio’s bij. Die data spelen een essentiële rol. Op basis hiervan kunnen we de recruitmentstrategie elk moment bijsturen. Bovendien verkrijgen we waardevolle inzichten over:

  • de benaderde doelgroepen;
  • jouw recruitmentproces; en
  • het Employer Brand.

Ook die inzichten delen we uiteraard met je. Transparantie staat namelijk op één. Alle kandidaten, talentpools en verzamelde data zijn dan ook jouw eigendom. Zo richten we samen recruitment steeds slimmer en efficiënter in.

Zoek jij versterking van jouw recruitmentteam?

Neem dan contact met ons op

STRATEGISCH PARTNER IN RECRUITMENT

Wij helpen organisaties slim te groeien dankzij een datagedreven oplossing voor elk recruitment(marketing) vraagstuk.

Service Image

Analyse

Verkrijg onmisbare inzichten in jouw arbeidsmarkt, Employer Brand of recruitmentproces.

Service Image

Advies

De inzichten uit de analyse vormen het fundament van een effectieve strategie.

Service Image

Executie

We geven niet alleen advies, onze experts voeren dit ook uit. Samen gaan we voor succes.

Service Image

Optimalisatie

We tillen samen jouw team en recruitmentproces naar het volgende niveau.

It's all about.... Data!

In elk proces speelt data intelligence een essentiële rol. Dit geeft stevige grip op en volledig inzicht in elk recruitmentvraagstuk. Hierdoor maken we samen beslissingen op basis van feiten. Onmisbaar om nu én in de toekomst succesvol te zijn.

Voor mij is dit een win-win situatie: een snel recruitmentproces waarbij we strategisch personeelsmanagement toepassen gecombineerd met veel inzichten uit de markt die helpen om kwalitatief de beste mensen aan te trekken.
Floris Sterke HR Manager bij Gen25
De inzichten die jullie al tussentijds met ons deelden, zijn heel waardevol. Inzichten die niet alleen interessant zijn voor dit project, maar ook voor de toekomst.
Esther Jansen Senior Pensioenspecialist bij PGB
Door continu samen aan de knoppen te draaien, finetunen we het proces en is de slagingskans veel groter dan bij een regulier bureau.
Eric Meijer Senior Recruiter bij GVB
Dutchwebshark verbindt ons met schaars talent, door de samenwerking zijn wij in contact gekomen met interessante kandidaten!”
Els Wildenberg Talent Acquisition Partner bij Johnson & Johnson

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Joyce!