Optimaliseer je recruitmentproces

Dankzij een strak recruitmentproces heb je alles in huis om het beste talent voor jouw organisatie aan te trekken. En dit ook nog eens zo efficiënt mogelijk. Niet meer duizend wegen die naar Rome leiden dus. Maar één heldere route die iedereen in het team volgt. Door in elke stap van dit proces data te verzamelen, word je bovendien steeds slimmer. En die route steeds korter.

Roadmap naar het recruitmentproces van je dromen

In stap één nemen we jouw huidige recruitmentproces onder de loep. Ook inventariseren we de wensen van alle betrokkenen. Hierdoor weten we exact wat de plussen en minnen van je bestaande proces zijn.

De volgende stap is het maken van een roadmap, een zogenaamde routekaart. Bedoeld om jouw huidige proces te transformeren naar het recruitmentproces van je dromen. De roadmap doorlopen we vervolgens samen, zodat die droom echt werkelijkheid wordt. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een ATS, het bouwen van een recruitmentdashboard op maat en het trainen van het team. 

Eindresultaat is een efficiënt recruitmentproces dat volledig past bij jouw organisatie, uitdagingen en doelstellingen. Waarbij je in elke processtap data verzamelt. Dit geeft je stevige grip op en volledig inzicht in recruitment. Dat maakt het vervolgens weer een stuk makkelijker om de allerbeste professionals aan te trekken.

Wil jij jouw recruitmentproces optimaliseren?

Neem dan contact met ons op

STRATEGISCH PARTNER IN RECRUITMENT

Wij helpen organisaties slim te groeien dankzij een datagedreven oplossing voor elk recruitment(marketing) vraagstuk.

Service Image

Analyse

Verkrijg onmisbare inzichten in jouw arbeidsmarkt, Employer Brand of recruitmentproces.

Service Image

Advies

De inzichten uit de analyse vormen het fundament van een effectieve strategie.

Service Image

Executie

We geven niet alleen advies, onze experts voeren dit ook uit. Samen gaan we voor succes.

Service Image

Optimalisatie

We tillen samen jouw team en recruitmentproces naar het volgende niveau.

It's all about.... Data!

In elk proces speelt data intelligence een essentiële rol. Dit geeft stevige grip op en volledig inzicht in elk recruitmentvraagstuk. Hierdoor maken we samen beslissingen op basis van feiten. Onmisbaar om nu én in de toekomst succesvol te zijn.

Voor mij is dit een win-win situatie: een snel recruitmentproces waarbij we strategisch personeelsmanagement toepassen gecombineerd met veel inzichten uit de markt die helpen om kwalitatief de beste mensen aan te trekken.
Floris Sterke HR Manager bij Gen25
De inzichten die jullie al tussentijds met ons deelden, zijn heel waardevol. Inzichten die niet alleen interessant zijn voor dit project, maar ook voor de toekomst.
Esther Jansen Senior Pensioenspecialist bij PGB
Door continu samen aan de knoppen te draaien, finetunen we het proces en is de slagingskans veel groter dan bij een regulier bureau.
Eric Meijer Senior Recruiter bij GVB
Dutchwebshark verbindt ons met schaars talent, door de samenwerking zijn wij in contact gekomen met interessante kandidaten!”
Els Wildenberg Talent Acquisition Partner bij Johnson & Johnson

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Joyce!