Recruitment = Marketing


Masterclass donderdag 22 april van 16.00 tot 17.00 uur

Recruitment is marketing, daar geloven wij in. Verbind kandidaten aan jouw organisatie dankzij een gerichte en datagedreven recruitmentmarketingstrategie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Tijdens onze masterclass laten we je precies zien hoe je dat realiseert..

> Meer informatie en aanmelden

De Candidate Persona én de Job Value Proposition


Masterclass donderdag 6 mei van 16.00 tot 17.00 uur

Een goede Candidate Persona én een ijzersterke Job Value Proposition: het is een match made in heaven. Zo weet jij aan de ene kant wat jouw doelgroep belangrijk vindt in hun baan en aan de andere kant wat jouw functie aantrekkelijk maakt. Twee onmisbare ingrediënten voor jouw recruitmentstrategie.

> Meer informatie en aanmelden

Optimaliseer de héle Candidate Journey


Masterclass donderdag 20 mei van 16.00 tot 17.00 uur

Enthousiasmeer en overtuig de beste kandidaten dankzij een effectieve Candidate Journey. Benieuwd hoe je deze héle reis succesvol inricht? Dat laten we zien tijdens onze masterclass op donderdag 20 mei.

> Meer informatie en aanmelden

Van data intelligence naar slimme recruitmentstrategie


Masterclass donderdag 3 juni van 16.00 tot 17.00 uur

Vind jij alle data omtrent recruitment – van arbeidsmarktinformatie tot de meest effectieve kanalen en de time to hire – ook verschrikkelijk interessant? Maar is het een uitdaging om deze inzichten te vertalen naar de praktijk en je recruitmentproces écht te optimaliseren? Sluit dan aan bij onze masterclass!

> Meer informatie en aanmelden

Een talentpool bouwen & onderhouden


Masterclass donderdag 17 juni van 16.00 tot 17.00 uur

Een goede talentpool is zoveel meer dan een lijstje met namen of CV’s. Hierbij is het essentieel om je doelgroep te leren kennen: wat zijn hun drijfveren, wat vinden zij belangrijk qua cultuur en organisatie, wat willen ze leren. Door daar vervolgens op in te spelen, zorg je dat jouw organisatie top-of-mind is op het moment dat ze klaar zijn voor een overstap. Tijdens deze masterclass vertellen we precies hoe je dat realiseert.

> Meer informatie en aanmelden