Dé datagedreven talentpooling organisatie

Dutchwebshark is de datagedreven talentpooling organisatie. Met daadkracht en innovatieve creativiteit vinden wij enerzijds het beste talent voor organisaties en anderzijds de beste organisatie voor de volgende carrièrestap van het talent: een win-win situatie.

De missie van Dutchwebshark luidt dan ook:
Mensen GELUKKIG MAKEN door de BESTE MATCH tussen mens en werk te creëren.

Met de toenemende schaarste van professionals en de opkomst van een nieuwe generatie werknemers en afnemers, neemt namelijk ook het belang van een goede relatie tussen de organisatie en de professionals toe. Om dit te realiseren, is inzicht in ieders behoefte noodzakelijk. Met onze marktkennis en marktonderzoeken verkrijgen wij dit inzicht!

Doordat wij vervolgens op laagdrempelige wijze gelijkwaardige relaties creëren met behulp van on- en offline ervaringen onderscheiden we ons van traditionele organisaties. Hierdoor zijn wij een unieke speler op de arbeidsmarkt.

Innovatief, eigenzinnig & proactief

Wij plaatsen zowel organisatie en professional in hun kracht, wij creëren communities en we leggen de basis voor langdurig contact tussen beide partijen. Hierbij richten we ons op de snelgroeiende groep van schaarse professionals, met name in de volgende branches: Retail, Life Science & Technology en Finance. Deze professionals benaderen we met behulp van online kanalen zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Kortom, Dutchwebshark is innovatief, eigenzinnig en proactief in het benaderen van de beste mensen om de wereld van mens en arbeid te transformeren. Door de focus op communitybuilding en onze werkervaring handelen wij snel en efficiënt. Dit is alles met één doel: meer arbeidsgeluk voor individu en organisatie.

Meer weten over ons? Lees dan nu het interview met onze oprichter, Peter Jansen

Bij Dutchwebshark werken wij altijd op basis van de volgende kernwaarden. Deze waarden vind je in onze werknemers en ons werk terug.

Elke dag beter worden
Dat realiseren we door te handelen vanuit urgentie en vertrouwen, waarbij we nooit de klant en het resultaat uit het zicht verliezen.

Handelen vanuit urgentie
Wij begrijpen en zien de prioriteiten bij onze klanten, de professionals en onze eigen processen. Zo voeren wij altijd de juiste activiteiten op het juiste moment uit.

Klantgericht
Een open en langdurige relatie met de klant is het fundament van onze bedrijfsvoering. Binnen onze visie en missie zetten wij ons volledig in om de juiste oplossing voor elk vraagstuk te realiseren.

Resultaatgericht
Dankzij onze datagedreven diensten beschikken wij over de middelen om het beste resultaat te behalen voor de klant én de professional. Hierbij geloven we niet in kwantiteit, maar in kwaliteit.

Vertrouwen
Wederzijds vertrouwen ligt ten grondslag aan alle samenwerkingen die wij aangaan. Met deze basis behalen we samen de beste resultaten en creëren we voor iedereen een win-win situatie.