Over Dutchwebshark

Bij Dutchwebshark geloven we dat professionals zichzelf moeten blijven ontwikkelen om marktwaarde te creëren en te behouden. Zo worden zij het beste talent in de markt en maken ze echt het verschil voor organisaties. Aan de andere kant zijn bedrijven continu op zoek naar deze talenten, maar weten ze niet goed hoe ze deze professionals aan hun organisatie verbinden.

Wij streven ernaar om altijd de perfecte match tussen de professional en de organisatie te maken. Waarbij de professional echt de volgende carrièrestap maakt en de organisatie het beste talent in huis haalt. Dit doen wij via innovatieve recruitment strategieën en altijd op basis van data en feiten.

Wat wij belangrijk vinden

Bij Dutchwebshark werken wij altijd op basis van de volgende kernwaarden. Deze waarden vind je in onze werknemers en ons werk terug.

Elke dag beter worden
Dat realiseren we door te handelen vanuit urgentie en vertrouwen, waarbij we nooit de klant en het resultaat uit het zicht verliezen.

Handelen vanuit urgentie
Wij begrijpen en zien de prioriteiten bij onze klanten, de professionals en onze eigen processen. Zo voeren wij altijd de juiste activiteiten op het juiste moment uit.

Klantgericht
Een open en langdurige relatie met de klant is het fundament van onze bedrijfsvoering. Binnen onze visie en missie zetten wij ons volledig in om de juiste oplossing voor elk vraagstuk te realiseren.

Resultaatgericht
Dankzij onze datagedreven diensten beschikken wij over de middelen om het beste resultaat te behalen voor de klant én de professional. Hierbij geloven we niet in kwantiteit, maar in kwaliteit.

Vertrouwen
Wederzijds vertrouwen ligt ten grondslag aan alle samenwerkingen die wij aangaan. Met deze basis behalen we samen de beste resultaten en creëren we voor iedereen een win-win situatie.