Arbeidsmarktontwikkelingen
  • Schaarse professionals over de gehele linie
  • Vacatures staan steeds langer open
  • Stijgend belang van data in recruitment
Kansen
  • Loop voor op de concurrentie
  • Speel snel in op organisatieveranderingen
  • Maak keuzes op basis van feiten
Zo werken wij
  • Gerichte search naar de juiste kandidaten
  • Inzicht in jouw specifieke doelgroep
  • Datagedreven recruitmentstrategie

Direct Sourcing

Wij zoeken gericht naar het beste talent

Denk je bij een uitgebreide search opdracht alleen aan vacatures op managementniveau? Dat hoeft niet meer. Wij zoeken gericht de juiste kandidaten voor jouw vacature, op elk niveau! Hierdoor zijn we in staat de beste professionals voor te stellen, zelfs wanneer we te maken hebben met hele schaarse doelgroepen.

Wij treden op als netwerker van jouw organisatie naar geschikte kandidaten, zo versterken we direct jouw Employer Brand. Dankzij onze persoonlijke aanpak bouwen we een relatie op met de professionals en leren we hun ambities kennen. Wanneer deze overeenkomen met jouw vacature, stellen we de kandidaat aan je voor. Zo vind jij de juiste professional en de professional de juiste organisatie, een win-win situatie!

Data staat centraal tijdens dit gehele proces. Zo brengt onze Vacature Markt Analyse (VMA) de gehele markt in kaart en bieden we veel inzicht in de doelgroep, van hun carrièredrijfveren tot jouw Employer- en Job Brand. Op basis hiervan optimaliseren we samen jouw recruitmentstrategie.

Onze dienstverlening

En zo doen wij recruitment anders dan de rest.

icon

In depth data onderzoek

Data is key! In alle stappen van ons proces verzamelen en analyseren we data. Dankzij de verkregen inzichten in jouw specifieke doelgroep bepalen we samen de meeste effectieve strategie.

icon

De beste professionals in kaart

Onze sourcing experts brengen iedere professional op de markt in kaart en enthousiasmeren de juiste kandidaten. Zo hebben we het beste talent voor jouw organisatie binnen handbereik.

icon

Strategisch partner

Een bewezen aanpak, transparantie in onze werkwijze, heldere doelstellingen, duidelijke communicatie en samen het optimale resultaat nastreven: dat kenmerkt onze samenwerking!

It was a pleasure working with the folks at Dutchwebshark. They didn't just help us identify possible candidates, but actively worked with us to bring what we needed in candidates into focus. Thanks to their help, we were able to not only connect with the kind of professionals we were seeking, but also refine our recruitment procedures in the process.
Michael Wise Head of the Astronomy Group
De combinatie van het in kaart brengen van de markt en het vermogen om meerdere posities in te vullen, onderscheid Dutchwebshark in de markt
Dolf Ketelaar HR Directeur bij MOBA
Door continu samen aan de knoppen te draaien, finetunen we het proces en is de slagingskans veel groter dan bij een regulier bureau.
Eric Meijer Senior Recruiter bij GVB
Goede rapportages, transparantie en heldere communicatie: dat kenmerkt onze samenwerking met Dutchwebshark. Én, niet te vergeten, we zijn erg blij met de aanname van onze nieuwe Test Engineer!
Harrie Kok CFO bij ZiuZ

Meer weten over onze services?

Vraag alles aan Diede.