Marktontwikkeling
  • De markt wordt steeds krapper
  • Hoge concurrentie in bepaalde rollen
  • Professionals worden overspoeld met berichten
Onze aanpak
  • Jouw eigen company storyteller
  • We leren jouw doelgroep écht kennen
  • Persoonlijke en laagdrempelige aanpak is key
Het resultaat
  • Contact met de beste professionals
  • Versterking van jouw Employer- en Job Brand
  • De juiste kandidaten op gesprek voor jouw vacatures

Engagement

Kom in contact met de beste professionals

Tegenwoordig zijn zowel bureaus als bedrijven pro-actief de markt aan het benaderen. Met als gevolg dat professionals de hele dag door berichtjes met vette banen in hun inbox zien verschijnen, maar ook door de bomen bijna het bos niet meer zien. De vraag is nu dus ook: hoe val je op en hoe maak je impact? 

Daar weten onze Talent Consultants gelukkig alles vanaf. Voor ons begint dit proces altijd met onderzoek. We willen precies weten wie jouw doelgroep is, wat zij belangrijk vinden en waar ze energie van krijgen. Op basis daarvan kunnen we samen de juiste route  uitstippelen en zorgen dat jij je als organisatie onderscheidt van de rest.

Deze datagedreven strategie gaat hand in hand met een persoonlijke, laagdrempelige en transparante aanpak. Onze consultants treden op als netwerker en storyteller van jouw organisatie naar geschikte kandidaten, wat je Employer- en Job Brand alleen maar ten goede komt. Dankzij onze persoonlijke aanpak bouwen we een relatie op met de professionals en enthousiasmeren we ze voor jouw uitdagingen. Het resultaat? Contact met de beste kandidaten in de markt en geschikte professionals op gesprek voor jouw vacatures.

Onze expertises

Benieuwd naar onze andere expertises?

icon

Data

Optimaliseer je recruitmentstrategie op basis van data. Dankzij marktonderzoek leren we jouw doelgroep écht kennen. Op basis hiervan bepalen we samen een recruitmentstrategie die echt werkt.

icon

Sourcing

Wij vinden de 'onvindbare' kandidaat. Heb jij moeite je vacatures te vervullen? Onze sourcing experts gaan voorbij de grenzen van LinkedIn en vinden op basis van data de juiste professionals voor jouw vacatures.

icon

Marketing

Maak van recruitment een investering in de toekomst. Blijf top-of-mind bij je doelgroep én bouw een duurzame relatie op met de mensen die jij nu, morgen en over een jaar nodig hebt.

Goede rapportages, transparantie en heldere communicatie: dat kenmerkt onze samenwerking met Dutchwebshark. Én we zijn erg blij met de aanname van onze nieuwe Test Engineer!
Harrie Kok CFO bij ZiuZ
Dutchwebshark verbindt ons met schaars talent, door de samenwerking zijn wij in contact gekomen met interessante kandidaten!”
Els Wildenberg Talent Acquisition Partner bij Johnson & Johnson
Samen organiseren we voor diverse strategische doelgroepen Experience Days. Dutchwebshark levert een hoge kwaliteit én een hoge conversie. Mede hierdoor zijn wij in staat om te groeien als organisatie.
Arjen Maarse Recruitment Manager bij Specsavers
De samenwerking met Dutchwebshark heeft onze talentpools vergroot en concreet geleid tot kennismakingsgesprekken met interessante kandidaten voor nu en in de toekomst. We hebben zelfs al meerdere kandidaten aangenomen!
Liselotte Kloppenburg Senior Corporate Recruiter bij Intertrust