Arbeidsmarktontwikkelingen
  • Stijgende vraag naar de beste professionals
  • Hoge druk op de recruitmentafdelingen
  • Data wordt steeds belangrijker
Kansen
  • Versterking van jouw recruitmentafdeling
  • Inzicht in jouw doelgroepen
  • Verbeter je Employer- en Job Brand
Zo werken wij
  • Strategisch partner
  • Datagedreven recruitmentstrategieën
  • Netwerker van jouw organisatie

InSourcing

Zoek jij een strategisch partner?

De economie groeit, organisaties veranderen op hoog tempo en de vraag naar het juiste talent neemt toe. Al deze ontwikkelingen vergroten de druk op de recruitmentafdelingen, maar je staat er niet meer alleen voor...

Dutchwebshark helpt door inzicht in jouw specifieke doelgroepen te verkrijgen, de juiste kandidaten voor jouw openstaande vacatures voor te stellen en datagedreven recruitmentstrategieën op te stellen: zie ons als jouw recruitmentpartner!

Wij treden op als netwerker van jouw organisatie naar geschikte kandidaten, zo versterken we direct jouw Employer Brand. Onze persoonlijke aanpak combineren we met onderzoek, we verzamelen en analyseren namelijk continu data. Op basis van de verkregen inzichten adviseren we over de optimalisatie van jouw werving- en selectieactiviteiten.

Onze dienstverlening

En zo doen wij recruitment anders dan de rest.

icon

In depth data onderzoek

Data is key! In alle stappen van ons proces verzamelen en analyseren we data. Dankzij de verkregen inzichten in jouw specifieke doelgroep bepalen we samen de meeste effectieve strategie.

icon

De beste professionals in kaart

Onze sourcing experts brengen iedere professional op de markt in kaart en enthousiasmeren de juiste kandidaten. Zo hebben we het beste talent voor jouw organisatie binnen handbereik.

icon

Strategisch partner

Een bewezen aanpak, transparantie in onze werkwijze, heldere doelstellingen, duidelijke communicatie en samen het optimale resultaat nastreven: dat kenmerkt onze samenwerking!

Jullie analyses onderbouwden mijn vermoeden. Daarnaast is het resultaat er: ondertussen hebben we al elf collega’s aangenomen.
Mariska Schoots Beleidsmedewerker Human Resources bij BKR
“De samenwerking met Dutchwebshark heeft onze talentpools vergroot en concreet geleid tot kennismakingsgesprekken met interessante kandidaten voor nu en in de toekomst. We hebben zelfs al meerdere kandidaten aangenomen!”
Liselotte Kloppenburg Senior Corporate Recruiter bij Intertrust
In samenwerking met Dutchwebshark organiseren we voor diverse strategische doelgroepen Experience Days. Tijdens deze Experiences levert Dutchwebshark een hoge kwaliteit én een hoge conversie. Mede hierdoor zijn wij in staat om te groeien als organisatie.
Arjen Maarse Recruitment Manager bij Specsavers
Dutchwebshark is voor ons een ideale partner bij onze werving. Ze kunnen het verhaal en gevoel van Quint haarfijn overbrengen aan potentiële kandidaten. Ze zijn eerlijk, stipt, kritisch en een hele fijne sparringspartner.
Rosalinde Brons HR medewerker bij Quint

Meer weten over onze services?

Vraag alles aan Diede.