Marktontwikkeling
  • Hoge concurrentie in bepaalde rollen
  • Professionals overspoeld met berichten
  • Recruitment = Marketing
Onze aanpak
  • Inbound recruitment
  • Jouw eigen marketingteam
  • Een datagedreven strategie voor de toekomst
Het resultaat
  • Leer je strategische doelgroep écht kennen
  • Realtime toegang tot de beste kandidaten
  • Versterking van jouw Employer- en Job Brand

Marketing

Maak van recruitment een investering in de toekomst

Stel je bent een gewilde salesprofessional. Wat zou je dan liever 's ochtends in je mailbox vinden: de zoveelste vacature met een vette baan of een kort en krachtig bericht met relevante tips die je echt beter maken in je werk? Of die je dagelijks leven net een stukje leuker maken? Wij zouden het wel weten. Dit laatste is dan ook precies wat wij samen met jouw organisatie willen realiseren.

Door regelmatig content te delen die je doelgroep écht wilt lezen, gaan ze je namelijk als expert in je vakgebied zien en blijf je top-of-mind. Een uitgelezen kans dus om in contact te blijven met je strategische doelgroep en een relatie met ze op te bouwen. Hoe we dat doen? We beginnen, op zijn Dutchwebsharks, met marktonderzoek. Op deze manier komen we heel veel over je doelgroep te weten. Zo kennen we iemands drijfveren en wat degene leuk vindt in zijn of haar baan. Maar ook wat ze buiten werktijd doen, welke boeken ze lezen en wat voor vakkennis ze op prijs stellen.

Door al deze informatie te bundelen in jouw datagedreven Candidate Persona geven we je doelgroep een gezicht en weten we precies met welke verhalen we hun aandacht pakken. De basis voor jouw effectieve contentstrategie. En hoe fijn is het dat je nu al een duurzame relatie opbouwt met precies die mensen die jij in de toekomst nodig hebt? Recruitment wordt zo een investering in de toekomst.

Onze expertises

Benieuwd naar onze andere expertises?

icon

Data

Optimaliseer je recruitmentstrategie op basis van data. Dankzij marktonderzoek leren we jouw doelgroep écht kennen. Op basis hiervan bepalen we samen een recruitmentstrategie die echt werkt.

icon

Sourcing

Wij vinden de 'onvindbare' kandidaat. Heb jij moeite je vacatures te vervullen? Onze sourcing experts gaan voorbij de grenzen van LinkedIn en vinden op basis van data de juiste professionals voor jouw vacatures.

icon

Engagement

Kom in contact met de beste professionals. Als storyteller van jouw organisatie komen wij persoonlijk, transparant en laagdrempelig in contact met de juiste kandidaten voor jouw organisatie.

Dutchwebshark heeft zich verdiept in onze cultuur. Ik zou de aanpak van Dutchwebshark zeker aanbevelen: het leidt tot het vinden van goede talenten én je krijgt inzicht in de markt.
Lisa Huiskes HR-Adviseur bij BeFrank
De samenwerking met Dutchwebshark heeft onze talentpools vergroot en concreet geleid tot gesprekken met interessante kandidaten voor nu en in de toekomst. We hebben zelfs al meerdere kandidaten aangenomen!
Liselotte Kloppenburg Senior Corporate Recruiter bij Intertrust
Dutchwebshark is voor ons een ideale partner bij onze werving. Ze kunnen het verhaal en gevoel van Quint haarfijn overbrengen aan potentiële kandidaten. Ze zijn eerlijk, stipt, kritisch en een hele fijne sparringspartner.
Rosalinde Brons HR Medewerker bij Quint