22 februari 2022

Vorig jaar vierden we bij Dutchwebshark groot feest. We hielpen namelijk precies 10 jaar gave organisaties met hun recruitment(marketing) vraagstukken. Nu, een half jaar later, is het tijd voor de volgende bijzondere mijlpaal: Ian Hoefnagels is al 10 jaar de rots in de branding van ons Operations Team! Talent Consultant vanaf het eerste uur dus, of eigenlijk vanaf het eerste jaar. Benieuwd hoe hij terugblikt op de afgelopen tien jaar bij Dutchwebshark?

Naam

Ian Hoefnagels

Functie

Talent Consultant bij Dutchwebshark

Quote

"Waar Dutchwebshark ambitieus en speels begon, staan we nu als een stevige, professionele organisatie."

Grenzeloze ambitie

Ian: “Toen ik hier in 2011 begon, was Dutchwebshark nog echt een start-up. Een eigenaar, een salesman en een paar medewerkers in een kantoortje waar iedereen door elkaar belde en vergaderde. We begonnen dus klein, maar ontzettend ambitieus. Uit onze partnerships met organisaties haalden we grote hoeveelheden data, waarmee we tot nieuwe inzichten over de recruitmentmarkt kwamen. Van die processen profiteren we nu nog steeds, hoewel onze werkwijze inmiddels enorm is geprofessionaliseerd. Tegenwoordig lopen we zelfs voorop in datagedreven recruitment. Waar Dutchwebshark ambitieus en speels begon, staan we nu als een stevige, professionele organisatie. Inhoudelijk geloven we nog steeds in dezelfde boodschap als 10 jaar geleden, alleen doen we het nu professioneler dan ooit. En het bleef niet bij inhoudelijke groei, ook dat kleine kantoor barstte al snel uit zijn voegen!”

De kern blijft hetzelfde

Op de vraag wat hetzelfde is gebleven in de afgelopen tien jaar, is Ian duidelijk: “De goede sfeer onderling. Er is altijd ruimte voor plezier en collega’s gaan heel goed met elkaar om. Dutchwebshark bestaat uit een groep enthousiaste mensen en dat zie je terug in de sfeer en de grote hoeveelheid ambitie. Het is niet voor niets dat collega’s na hun start vaak snel doorgroeien naar een nieuwe functie of zelfs een hele andere afdeling. De ambitie om continu beter te willen worden en de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zitten echt in het DNA van Dutchwebshark. ”

Succesfactor

In tien jaar heeft Ian met ontzettend veel organisaties samengewerkt. “Ik ben trots op de langlopende samenwerkingen, succesvolle kennismakingen en geslaagde evenementen. Dat is het leuke aan wat ik doe, ik heb bij veel sectoren en bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen. Daardoor leer je iedere keer nieuwe dingen over verschillende markten, die afwisseling maakt mijn werk enorm dynamisch.” Naast het professionele succes, is er één centrale factor in Ians plezier bij Dutchwebshark: “De mensen. Van een gezellige vrijdagmiddagborrel, een etentje of de dagelijkse kantoormomenten krijg ik enorm veel energie. De fijne sfeer tussen collega’s en de drive om samen dingen voor elkaar te krijgen, is voor mij echt de essentie van Dutchwebshark.”

Deel dit artikel

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!