Engineering & tech16 augustus 2018

Ik ben Erwin, 32 jaar en ondertussen vijf jaar werkzaam in de recruitment wereld. Naast bootcampen in het Vondelpark en genieten van de mooie stad Amsterdam, werk ik alweer twee jaar bij Dutchwebshark. Ik kwam hier terecht via een event van deze organisatie, na deze avond was ik volledig om!

Naam

Erwin van Krimpen

Functie

Business Development Manager

Werkervaring

2 jaar werkzaam bij Dutchwebshark

Datagedreven strategie

Dutchwebshark is een jonge, gedreven organisatie met een sterke visie op de recruitment markt. Het data component zorgt ervoor dat wij organisaties echt adviseren op basis van feiten en stelt ons in staat om samen de juiste strategie te ontwikkelen.

In de rol van Business Development Manager heb je een sterke externe focus. Je adviseert zowel nieuwe als bestaande klanten over de te voeren strategie. Ik ben zelf verantwoordelijk voor de gehele sales cycle, van het eerste contact tot aan de handtekening. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend!

Dutchwebshark is een jonge, gedreven organisatie met een sterke visie op de recruitment markt.

Vrijheid & ontwikkeling

Daarbij krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk, zolang je uiteindelijk maar de juiste resultaten behaalt. Ontwikkeling staat hierbij centraal, we zijn een lerende organisatie en we willen elkaar elke dag beter maken. Dit doen we als team door bijvoorbeeld cases te bespreken, maar we krijgen ook gerichte training van onze sales coach.

Naast het feit dat wij elkaar beter willen maken, is de sfeer binnen deze organisatie ook heel goed. Ik heb hier ervaren dat collega’s ook je vrienden kunnen worden. De kwartaaluitjes, de vrijmibo en de Haaier niet te vergeten, onze interne nieuwsbrief, zorgen voor veel positiviteit. Dit leidt tot een open cultuur waarin we acteren vanuit vertrouwen en we elkaar helpen om het beste resultaat neer te zetten.

Word jij hier ook enthousiast van? Bekijk dan onze Business Development Manager vacature! 

Deel dit artikel

Joyce

Marketing Shark

Als Marketing Shark houd ik jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Dutchwebshark, talentpools, datagedreven recruitment en Job Branding!

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!

Meer weten over werken bij dutchwebshark?

Vraag alles aan Juliëtte.

nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze mailing en we sturen je elke 2 weken een artikel waarin we onze kennis delen!

close-link