13 november 2018

Maak kennis met onze nieuwe Talent Consultant, oftewel Talent Shark, Bersan! Benieuwd hoe zij terecht is gekomen bij Dutchwebshark?

Naam

Bersan

Functie

Talent Shark

Werkervaring

Sinds oktober werkzaam bij Dutchwebshark

De Dutchwebshark Experience

“Vind je het interessant om een kijkje in de keuken te nemen bij Dutchwebshark?” luidde het berichtje van Dutchwebshark op LinkedIn. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik niet op zoek was naar een baan als recruiter of een functie in een recruitmentorganisatie. Ik kan zelfs zeggen dat het onderaan mijn lijstje stond, maar het was vrijblijvend en wat had ik te verliezen?

Dutchwebshark is geen recruitmentorganisatie, in ieder geval geen traditionele.

De Experience gaf mij de mogelijkheid om de organisatie van binnenuit te leren kennen en ik zag een hele andere kant van recruitment. Ik kwam tot de conclusie dat Dutchwebshark geen recruitmentorganisatie is, in ieder geval geen traditionele. Persoonlijk noem ik het liever een netwerkorganisatie of een onderzoeksorganisatie. Dat dekt voor mij de lading. Daar ligt ook de kracht van Dutchwebshark; professionals op een laagdrempelige wijze interesseren en verbinden met organisaties. Dat bracht deze organisatie in één klap bovenaan mijn lijstje, hier wil ik voor gaan!

Deel dit artikel

Joyce Jansen

Marketing Consultant

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!

Meer weten over werken bij Dutchwebshark?

Vraag alles aan Juliëtte.