6 mei 2020

We mogen een nieuwe collega aan jullie voorstellen: David, onze nieuwe Data Intelligence Consultant. Benieuwd hoe hij terecht is gekomen bij Dutchwebshark?

Naam

David Pertijs

Functie

Data Intelligence Consultant

Zo’n twee weken voor de coronahectiek losbarstte, had David zijn eerste dag bij ons op kantoor in Amsterdam. Niet wetende dat zijn onboarding er iets anders uit zou zien dan gepland. Nu, 8 weken verder, is David helemaal up & running en heeft hij ons al een paar keer omvergeblazen. Dat belooft veel goeds…

David: “Een hele gekke periode om te starten, ik was net twee weken op kantoor aan het werk toen ons werd gevraagd om vanuit huis te werken. Gelukkig kan ik vanuit huis ook verder en gaat het, al zeg ik het zelf, goed!”

Wat is jouw rol binnen Dutchwebshark?

“Als Data Intelligence Consultant adviseer ik onze klanten, uiteraard op basis van intelligence, over hun recruitment-, sales-, en marketingprocessen. Alle data die wij verzamelen zetten we namelijk in om het proces te verbeteren. Zo weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om een project te laten slagen. Naast deze adviezen ga ik me ook bezighouden met de ‘achterkant’ van Dutchwebshark, zoals het doorvoeren van automatiseringen. Zo kunnen we gemakkelijker én sneller de vraag van de klant beantwoorden. Natuurlijk is dit al de corebusiness van Dutchwebshark, maar ik denk zeker dat ik mijn steentje daaraan kan bijdragen.

Waarom ben je bij Dutchwebshark komen werken?

“De visie van Dutchwebshark vind ik ontzettend gaaf, ze hebben een duidelijk beeld van de toekomst. Ook nu in het coronatijdperk. Wat mij vooral over de streep trok, is de werkwijze van Dutchwebshark. Ze werken op een andere manier dan de rest van de markt én daar is goed over nagedacht. Zo zit er achter alle proposities een duidelijk proces en is alles datagedreven. Met mijn affiniteit voor data ben je dan snel om”.

Deel dit artikel

Joyce Jansen

Marketing Consultant

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!

Meer weten over werken bij Dutchwebshark?

Ask Manon