17 oktober 2019

We mogen een nieuwe collega aan jullie voorstellen: Jean-Pierre, onze nieuwe Business Development Manager. Benieuwd hoe hij terecht is gekomen bij Dutchwebshark?

Naam

Jean-Pierre N'Gouan

Functie

Business Development Manager

Om kwart voor acht komt hij binnen en staat hij in de startblokken om de dag te starten, onze nieuwe collega Jean-Pierre. Ondertussen heeft hij er al een halve dag op zitten, hij komt namelijk vanuit Oosterwolde in Friesland naar ons kantoor in Amsterdam.

Jean-Pierre: “Yes, dit ben ik. Sportfanaat én harde werker. Vroeger heb ik altijd serieus gevoetbald. Nu doe ik dat nog steeds, maar dit is niet meer mijn enige liefde. Voetbal blijft kenmerkend voor mij en dit zie je ook terug in mijn passie voor sales: mooie acties maken, creativiteit en winnen met het team.”

“Voor mijn uitdaging bij Dutchwebshark was ik commercieel eindverantwoordelijk bij een bedrijf in de IOT, oftewel Internet of Things. Kenmerkend in deze wereld is het verzamelen en inzetten van data, iets waar ook Dutchwebshark continu mee bezig is. Diede, Business Development Director bij deze organisatie, en ik kennen elkaar al 10 jaar en ik heb Dutchwebshark altijd vanaf de zijlijn gevolgd. Toen ik hoorde welke kant Dutchwebshark op wilde gaan met de nieuwe Candidate Marketing propositie wilde ik niet meer aan de zijlijn staan.”

“De nieuwe propositie triggerde mij. Voornamelijk wat we hiermee voor onze klanten kunnen betekenen. Op basis van intelligence organisaties helpen en onderbouwde beslissingen nemen waardoor zij kunnen groeien, dat is toch gaaf! Om die reden heb ik besloten om het salesteam te komen versterken als Business Development Manager en natuurlijk ook mijn kennis over te brengen. Ik heb geleerd om alleen maar dingen te doen die ik leuk vind en daar past Dutchwebshark goed tussen.”

Deel dit artikel

Joyce Jansen

Marketing Consultant

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!

Meer weten over werken bij dutchwebshark?

Ask Diede.