Retail20 november 2018

We mogen weer een nieuwe collega aan jullie voorstellen. Lees hier het verhaal van Michiel, onze nieuwe Talent Shark!

Naam

Michiel

Functie

Talent Shark

Werkervaring

Sinds november werkzaam bij Dutchwebshark

”Met een achtergrond in International Communication and Management en ervaring als recruiter en HR medewerker heb ik een mooie basis voor mijn nieuwe functie als Talent Shark.  Ik heb mijn recruitment ervaring o.a. bij ChipSoft opgedaan, hier lag mijn focus op het werven van Verpleegkundigen en IT professionals. Aangezien op dat moment de “War for Talent” was begonnen, moest ik minder traditionele manieren hanteren om de juiste professionals te benaderen.”

Bij Dutchwebshark wordt alles gemeten, waardoor aannames verdwijnen en we, als organisatie, écht snappen wat er in de markt of bij de professionals leeft

”Na deze mooie periode bij ChipSoft als Corporate Recruiter ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Dutchwebshark. De verfrissende en inspirerende visie op de huidige arbeidsmarkt maakte voor mij snel duidelijk dat dit de juiste stap zou zijn. Er zijn geen aannames bij Dutchwebshark over de markt. Alles wordt gemeten, waardoor aannames verdwijnen en we, als organisatie, écht snappen wat er in de markt of bij de professionals leeft. Hierdoor kunnen wij strategisch meedenken met organisaties. Ik maak, samen met Dutchwebshark, dus écht een impact op de huidige arbeidsmarkt.”

”Daarnaast is iedereen binnen Dutchwebshark ontzettend gedreven om elk nieuw project tot een succes te maken. De jonge organisatie, de mensen en de vrijheid die je krijgt, maken het werk nóg leuker!”

Deel dit artikel

Joyce

Marketing Shark

Als Marketing Shark houd ik jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Dutchwebshark, talentpools, datagedreven recruitment en Job Branding!

Nooit meer iets missen?

Laat je gegevens achter en mis geen update meer

  • We sturen je alleen maar artikelen die wij het delen waard vinden!

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ DUTCHWEBSHARK?

Vraag alles aan Juliëtte.

nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze mailing en we sturen je elke 2 weken een artikel waarin we onze kennis delen!

close-link