Banner Image

Het doelgroeponderzoek
  • Breng je doelgroep in kaart;
  • Leer je kandidaten echt kennen;
  • Kruip in de huid van je kandidaat.
Het resultaat
  • Inzicht in jouw cruciale doelgroep;
  • Stem al jouw arbeidsmarktcommunicatie hierop af;
  • Het fundament van je recruitmentstrategie.
Meer weten of een keer sparren?

Download

Jouw doelgroeponderzoek

Die kandidaten die je nu zoekt om je vacature in te vullen? Daarvan zit 80% op LinkedIn, 65% op Instagram en slechts 25% maakt dagelijks gebruik van Facebook. Het krijgen van ontwikkelingsmogelijkheden is de belangrijkste drijfveer voor een overstap. En ze kennen jullie organisatie wel van naam, maar weten eigenlijk niet precies wat jullie doen en hoe het zou zijn om bij jullie te werken.

Hoe fijn zou het zijn om dit – en nog veel meer – te weten vóórdat je je recruitmentstrategie gaat opstellen? Zodat je jouw plan volledig kunt afstemmen op jouw ideale kandidaten? Alles wat je daarvoor nodig hebt, is een doelgroeponderzoek. Zeker voor je strategische functies – de cruciale rollen voor jouw organisatie waarnaar de vraag regelmatig terugkeert – is dit onmisbaar. Dankzij dit onderzoek krijg je namelijk veel inzicht in de professionals die je zoekt en dit vormt de basis van je recruitmentstrategie.

Download dus snel de 5 vragen die niet mogen ontbreken in een goed doelgroeponderzoek.

Meer weten over hoe je aan de slag kunt met een doelgroeponderzoek? Tijdens onze masterclass op donderdag 24 februari vertellen we je er alles over.

5 vragen die niet mogen ontbreken in een goed doelgroeponderzoek

Download nu

Info Image
Contact Person Image
Joyce Jansen

Spart graag over een strategische personeelsplanning voor de toekomst